Tudnivalók

Óradíjak egyszemélyes tanfolyamokra

Óradíjak egy személyre, 60 percreSzemélyesen vagy online
általános angol3800 Ft
  
üzleti angol4100 Ft
  
Euro nyelvvizsgára vagy érettségire felkészítés 
  
Euro középfok/középszintű érettségi4300 Ft
Euro felsőfok/emeltszintű érettségi4800 Ft

Az egyéni igényeket mindig előre egyeztesd velem! Az egyéni igények egyéni óradíjakat eredményezhetnek.

A fenti táblázat mutatja a mindenkori aktuális óradíjakat. A megadott árak minden esetben bruttó számlás árak és egy személyre vonatkoznak. Egy esetleges többszemélyes alkalom óradíja magasabb a fenti táblázatban közölteknél. Lásd még “Helyszínek”.

Minden megtartott és/vagy fizetendő óra után számlát bocsátok ki az adott naptári hónap leteltével.

Kedvezmény:

Ha aktív hallgatóm vagy, és ez idő alatt hozol egy tanítványt, aki legalább 10 órát vesz tőlem, egy ingyenes órát nyersz. Az ingyenes órádat az általad hozott tanítvány 10. órája után automatikusan megkapod.

Az órakedvezményt annak érvénybe lépésétől legkésőbb a rákövetkező 10 nap során használhatod fel (vagyis, ha nem veszel részt órán ezen időszak alatt, akkor elveszíted a kedvezményt).

Első alkalom

Az első alkalom mindig egy konzultáció, ami a részletek tisztázása mellett a személyes szimpátia kialakulását is célozza.

Hétvégén és ünnepnapokon (ideértve a karácsonyi szünet teljes tartamát is) nincsenek órák.

Óralemondás:

1. Az óra annak kezdete előtt legalább 5 órával még következmények nélkül lemondható. Ezen belül az óradíj fizetendő.

A délelőtti órákat az azt megelőző nap 22:00-ig tudod következmények nélkül írásban (email, sms, Viber) lemondani. Amennyiben használod a Google Calendart, kérlek, hogy az órát mondd le ott is, így egyértelmű lesz, hogy az órát nem tartjuk meg, hiszen mindkettőnk naptárjában megjelenik a törlés.

22:00 után beérkező lemondás esetén az óradíj fizetendő. A délutáni órákra az első pont vonatkozik.

Ha az órát egyikünk sem mondta le írásban, akkor az órád időpontja továbbra is érvényes.
Én minden esetben írásbeli visszaigazolást küldök a lemondásról, amint az beérkezik hozzám!

2. Ha én mondanám le az órát az 1. pontban megadottak szerint, akkor a következő órát ingyen kapod.

3. Két, előzetes bejelentés nélkül elmulasztott óra után újratárgyaljuk az együttműködésünk feltételeit.

4. A fizetési mulasztás az órák szüneteltetését vagy a tanfolyam megszűnését vonja maga után.

5. Betegség esetén minél előbb mondd le az órát, ha tudod, hogy az állapotod nem engedi a részvételt! A betegség és egyéb kivédhetetlen okok miatti elmaradt órák nem fizetendők, csak arra kérlek, hogy ne hagyd az utolsó pillanatra a lemondást! Köszönöm!

6. A lemondás elmulasztása esetén az óra fizetendő. Utólagos betegség-bejelentést már nem áll módomban elfogadni.

7. Ha hosszabb ideig szünetel a tanfolyam, kérem, hogy ennek részleteit előre beszéljük meg! Aktív tanfolyam esetén az időpont-biztosítás nélküli szüneteltetés hossza maximum két hét. Ez idő alatt díjmentesen fenntartom az időpontot az órarendben. Ha valamely oknál fogva ennél hosszabban szünetelne a tanfolyam, foglalási díjat kérek. Lásd “Időpont-biztosítás” lejjebb.

Időpont-biztosítás nélkül két hét szünetelés után az időpontot nem tartom fenn, az felszabadul az órarendben.

Mivel az én célom az, hogy minél többeknek tudjak időpontot adni, szinte soha nincsenek üresjáratok az órarendben, mert igyekszem optimálisan kitölteni a rendelkezésre álló időt.

Az időpontok kiosztásánál azok élveznek előnyt, akik előbb jelentkeznek be egy adott időpontra, és a konzultáció után el is kezdik a tanfolyamot.

Időpont-biztosítás

Ha átmenetileg nem tudsz órára járni, de nem szeretnéd elveszíteni az időpontodat, lehetőséged van a két hét szünetelésen túl is ellenérték fejében továbbra is lefoglalni a szokott időpontodat a szünetelés végét követő maximum egy hónapig. Ha az egy hónapos határidőn belül visszatérsz, továbbra is garantáltan a tiéd a kiválasztott időpont, nem adom oda másnak.

Ezzel a módszerrel akkor érdemes élni, ha biztos vagy benne, hogy később mindenképpen szükséged lesz az időpontodra és nem akarod kockáztatni, hogy valaki elvigye előled.

Igénybe veheted az időpont-biztosítást a tanfolyam megkezdését megelőzően is, még mielőtt elkezdenél órára járni, hogy biztosan a tiéd maradjon a kiválasztott időpont, mire később megkezded a tanulmányaidat. Ez esetben meghatározhatod, hogy mikortól induljon a foglalásod. Ekkor azonban figyelemmel kell lenned egyrészről arra, hogy a foglalás időtartama ez esetben sem haladhatja meg az egy hónapot, másrészről arra, hogy a foglalási időszak kezdetekor rendelkezésre álló időpontok tekintetében áll fenn a választási lehetőséged. Ismételt foglalásra nincs lehetőség.

Ha tehát pl. júniusban jelentkezel, és szerdán 14 órára szeretnél járni, de csak szeptember 1-jén szeretnéd megkezdeni a tanfolyamot, a foglalás augusztus 1-től állhat fenn. Ekkor azonban előfordulhat, hogy időközben valaki más lefoglalta a szerda 14 órás időpontot, ezért augusztus 1-jén azt Te már nem tudod lefoglalni, csak a még szabad időpontok közül választhatsz.

Az időpontbiztosítás díja fenntartott alkalmanként 2000Ft/60 perc, például, ha heti kétszer 60 percet jársz, és három hétig szeretnéd fenntartani a foglalásodat, akkor a fizetendő összeg: 3x2x2000=12000Ft a három hétre. A foglalás díját a foglalási időszakot megelőzően kell megfizetni.

Hasonlóképpen, tanfolyam megkezdése előtti időpont-biztosítás esetén, ha heti 2×60 percet kívánsz lefoglalni három hétre, akkor a fizetendő összeg: 3x2x2000=12000 Ft a három hétre. Ekkor a foglalás a fentiek szerint az előre megjelölt időponttól (pl. augusztus 1.) érvényes, feltéve, hogy a díj beérkezik ezen időpontig.

Az időpont-biztosítási díjról – csakúgy, mint az órák esetében – számlát állítok ki, amit a foglalási időszakot követő első órádon adok át, vagy utána juttatok el neked.

A foglalás azt jelenti, hogy a foglalási időszakban nem jössz órára, a foglalási időszak lejártát követően viszont igen. Ezért a foglalási időszak lejártát követő héttől a lefoglalt időpontot biztosítom a számodra. Magában a foglalási időszakban viszont – mivel azt jelezted, hogy ez alatt az időpontra nincs szükséged – fenntartom a jogot, hogy azt másnak adjam ki.

Elérhető időpontok:

8:00 és 19:00 között hétköznapokon személyesen vagy online. (2021 októbere óta újra csak online tanítok. Remélem, hamarosan visszatérhet a személyes órák ideje)

Az órarendem megmutatja a szabad időpontokat.

Helyszínek:

Zoom vagy Skype óra esetén bárhonnan bejelentkezhetsz, de vedd figyelembe, hogy zajos környezetben nehéz egymás megértése. Megfelelő számítógépes háttér és némi számítógépes alapismeret szükséges, és persze gyors internetes elérhetőség.

Személyes órák esetén nálam a 16. kerületben, a Centenáriumi lakótelepen.

Mivel az óráim egymást követik, más helyszínen már általában nem tudok órát tartani. Ha mégis meg tudunk egyezni külső helyszíni órában, az mindenképpen egyéni óradíjat jelent, és magasabbat a fenti táblázatban feltüntetetteknél.

Taneszközök:

A tanfolyamok személyre szabásából következően ez tanfolyamonként eltérő lehet. Esetenként szükség lehet pl. egy tankönyv megvásárlására. Én mindenképpen adok anyagokat, illetve használatba vesszük az internetes forrásokat is.

Fizetés:

Átutalással a megadott bankszámlára legkésőbb a számlán szereplő lejárati dátumig.

A számlaszámom: 10104789-01590700-01004007, a számlatulajdonos én vagyok. Kérlek, hogy a megjegyzés rovatba írd be a saját nevedet és hogy hány óra árát utaltad át.

Ha számodra a készpénzes fizetés a kényelmesebb, (személyes órák esetén) erre is van lehetőséged az órákat követően. A készpénzben fizetett órák után úgynevezett gyűjtőszámlát adok, tehát nem minden óra után számlázok, hanem egyben a hónap végén.

Számonkérés:

Rendszeresen szóban és írásban is, illetve a kitűzött célokhoz kapcsolódóan. Mindig megbeszélem veled!

Célok meghatározása és megvalósítása:

A tanfolyam elején kitűzünk egy rövid és egy hosszabb távú célt. Csak a rövidtávú cél elérése után lépünk tovább az anyagban.

Ha a tanfolyam szünetel, és nem tudunk a kitűzött cél felé haladni, akkor annak elérése, azonos körülmények mellett, a szünetelés időtartamával hosszabbodik.

Ha vizsgára készülünk, nem lehetnek kieső órák, ezeket pótolnunk kell. Különösen akkor, ha egy már kitűzött dátumú vizsga a cél.

Kérlek, adj magadnak elég időt a készülésre, csodát tenni nem tudok, csak segíteni a felkészülésben!

Az elmaradó órák a te célod megvalósítását nehezítik.

Honlap:

A honlapomon keresztül tudatom a tanfolyamokkal kapcsolatos általános tudnivalókat, illetve újdonságokat, lehetőségeket.

A honlappal és a YouTube csatornával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket az batorangol@gmail.com címre írd! A kérésem az, hogy elsősorban emailben kommunikáljunk, mert ez visszakereshető. Sürgős esetekben természetesen jobb a telefon.

A tanfolyamokkal és a tanítással kapcsolatos kérdéseket az artnerbalazs.tanitas@gmail.com címen fogadom.

Adatvédelmi tájékoztató

2019. május 25-től új uniós irányelvek lépnek életbe a személyes adatok tárolásáról és kezeléséről (GDPR), ezért minden vállalkozásnak frissítenie kell az adatkezelési eljárásait, ami alól én sem vagyok kivétel.

Ide tartoznak általános rendelkezések, és vállalkozásfüggő követelmények. Az alábbiakban röviden, érthető formában szeretném összefoglalni a rám vonatkozó kötelezettségeket és a rád vonatkozó jogokat. Ennek teljes, törvényes megfogalmazását (Bocs, de hosszú és unalmas, viszont kikerülhetetlen) a lenti hivatkozás mögött érheted el, ahol minden részletbe menően tudsz tájékozódni.

A lényeg:

Röviden ennyi, de ezt csak az érthetőség kedvéért írtam le így. A törvény azt írja elő, hogy mindenről teljeskörűen tájékoztassalak, ezért, kérlek kattints ide, és tájékozódj!

Mielőtt elkezdjük a közös munkát, mindenkitől be kell szereznem egy hozzájáruló nyilatkozatot.

Észrevételeket, kérdéseket és kéréseket szívesen fogadok a pontosítás és a személyre szabhatóság érdekében.

Azzal, hogy tőlem veszel órát, elfogadod a fenti feltételeket.

Posted in Egyéb | No Comments »