Beharangozó

Üdvözöllek a hírlevelem olvasói között!” Hamarosan ez a sor fogadhat téged is, feltéve, hogy feliratkoztál a hírlevelemre.

Az oldal több, mint másfél hónapos, és ideje, hogy bővüljön egy kicsit. Például egy hírlevéllel, ami tájékoztat a legfrissebb eseményekről. A hírlevelek kiküldése az események függvénye: ha több a hír, több a hírlevél is, de nagyon elszaporodni így sem fognak.

Miért érdemes feliratkozni a hírlevélre és miért nem elég a blogot olvasni? Mert lesznek olyan kampányok, amelyekről csak a hírlevélből szerezhetsz tudomást.

Ha feliratkoztál a hírlevélre, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmiről, hiszen személyesen a postaládádba érkeznek az oldalt – és akár téged is – érintő változások, illetve hírek.

Ezeken kívül pedig innen értesülhetsz az aktuális nyereményakciókról! Igen, lesznek ilyenek is a közeljövőben, és a kérdéseket kizárólag a hírlevél olvasók kapják meg. Előre is sok szerencsét!

A nyereményjátékról röviden egyelőre annyit, hogy tanfolyami kedvezményeket, illetve időnként tárgynyereményeket lehet nyerni a megfelelő feltételek teljesítésével. Az első nyereményjáték november folyamán kezdődik el.

Rendszeres időközönként nyelvtanulást segítő alkalmazás-ajánlóval is jelentkezem. Talán pont Neked is segíteni fog egy-egy mindenhova veled tartó mobil alkalmazás.

A bátorangol.hu még nagyon fiatal, de így sem jár gyerekcipőben. Profi módon összerakott design, megbízható technikai háttér, és sokévnyi tanítási tapasztalat áll mögötte. Maga a honlap nem valósulhatott volna meg a feleségem és Csapó Ida ösztönzése nélkül, és persze, kellett hozzá a saját elhatározásom is. Azonban ezek a tényezők sem bizonyultak volna elegendőnek, ha az egyik tanítványom, Kaszás Máté, nem valósította volna meg szívvel-lélekkel mindazt, amit én megálmodtam. Ha profi webdesign kell, őt bátran :) ajánlom!

Köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon hozzájárult az oldal létrejöttéhez, illetve segíti annak fennmaradását!

Posted in Egyéb | No Comments »