A nyereményjáték részletei

Az év első napján meghirdettem az új nyereményjátékot, de mostanáig adós maradtam a részletekkel. Nos, íme!

A nyeremény ezúttal nem ingyenes óra lesz, hanem egy tárgynyeremény: egy, a mozikban a közelmúltban sikerrel játszott film DVD-n. A film teljesen legális, boltban vásárolt DVD-n található. Már nincs rajta a gyári fólia, de amúgy karcmentes, szép állapotú, olyan mint az új.

Játszani érte úgy tudsz, hogy a Letölthető részben található “Ascent of the Vampires” tesztet megoldod, és annak eredményét elküldöd nekem (képernyőmentéssel, vagy le is írhatod egyesével a helyes válaszokat, de ez nagyon macerás). A legjobb eredményt elérő pályázó automatikusan megnyeri a DVD-t. Ha több azonos eredmény születik, akkor sorsolni fogok.

A teszt nem tartalmazza az elolvasandó szöveget, azt e-könyv formátumban lehet ingyenesen beszerezni az Amazonról, és arra alkalmas eszközzel megjeleníteni az olvasáshoz (pl. könyvolvasó, tablet vagy számítógép, de akár okostelefon is). Célszerű először beszerezni a szöveget, és megismerkedni vele, csak az után nekiülni a tesztnek! Mivel a tesztre 30 perced van, nem fog menni a “röptében megoldom” stratégia. Maga a szöveg egyébként nagyon rövid, kb. fél óra alatt elolvasható.

A nyertes a DVD-t Budapesten személyesen át tudja venni előre egyeztetett helyen és időpontban. Ha ez nem lehetséges, akkor a nyereményt magyarországi címre postázom és a postaköltséget is vállalom. Azért viszont nem vállalok felelősséget, ha a postán bármi baja lesz vagy eltűnik. Ha a nyertes nem jelentkezik az ajándékért, akkor a második helyezettel veszem fel a kapcsolatot, és így tovább. Ha nem érkezik egyetlen megoldás sem, akkor enyém marad a film. :)

A megoldásokat 2014 január 19. éjfélig várom az artnerbalazs.tanitas@gmail.com címre, vagy a honlapon elérhető levelezőn keresztül.

Ha bármi kérdés merül fel, keressetek bátran!

Mindenkinek jó munkát és szerencsét kívánok!

Balázs

 

Posted in Egyéb | No Comments »